Podmlađivanje – rejuvenacija vagine aparatom Exilis Ultra Femme 360

Šta je podmlađivanje – rejuvenacija vagine aparatom Exilis Ultra Femme 360?

Istovremenom kombinacijom radiofrekventnih i ultrazvučnih talasa, postiže se efekat zatezanja kože nežnom toplotom koja neinvazivno i neablativno tretira vaginalni zid. Ovaj postupak podstiče protok krvi u tkivima i stimuliše kolagena i elastinska vlakna na regeneraciju i stvaranje novih struktura postižući bolji kvalitet i zategnutost kože, kao i poboljšanje tonusa područja vagine. Posebno se koristi sonda sa nastavkom za spoljašnji, a posebno za unutrašnji tretman.

Šta vas očekuje?

Efikasan i brz tretman koji nudi minimalnu ili nikakvu nelagodnost, a jedna sesija je vremenski ograničena na 8 minuta. Preporučen broj tretmana je 2-4, a izvode se u razmaku od 7-14 dana. Za optimalne rezultate, važno je da se prati plan sesija koji je preporučen za Vas. Poboljšanja se mogu osetiti već nakon prve posete.

Budući da je uz Ultra Femme 360 postupak neinvazivan i udoban, možete nastaviti sa uobičajenim dnevnim aktivnostima odmah nakon svake sesije.

Kome se savetuje rejuvenacija vagine aparatom Exilis Ultra Femme 360?

Tretman Ultra Femme 360 je izuzetna opcija za žene u premenopauzi, menopauzi, kao i ženama nakon porođaja koje traže nehirurški pristup u poboljšanju tonusa (zategnutosti) i elastičnosti vagine i stidnih usana.

Preporučuje se svim ženama koje nakon porođaja ili vremenom osete da intimno područje „nije kao nekada“, ženama koje osećaju suvoću, imaju problema sa nevoljnim mokrenjem, svrabom, kao i ženama koje imaju bolne ili odnose u kojima izostaje zadovoljstvo.

Kako se izvodi tretman?

Unutrašnji tretman ili tretman vaginalnog kanala, izvodi se specijalno dizajniranom sondom odgovarajuće veličine koja emituje energiju radio-talasa u polje 360 stepeni, opremljena Energy Flow Control (EFC), sistemom koji se uz kontrolu softvera prilagođava debljini tkiva i određuje gustinu talasa. Ovakvo delovanje podstiče kolagena i elastinska vlakna na regeneraciju i stvaranje novih struktura koje daju željeni efekat.

Eksterni tretman – tretman labijalnog intimnog dela, daje mogućnost da podignemo i učvrstimo velike stidne usne, kao i da se učvrsti Introitus tj. otvor vagine.

Šta je neophodno da se uradi pre tretmana aparatom Exilis Ultra Femme 360?

  • Uraditi ginekološki i ultrazvučni pregled
  • Imati uredne ginekološke briseve i PAPA test