Zaposleni

Zajedno sa stručnim saradnicima koji čine važan deo tima specijalističke ginekološke ordinacije Todorović, u mogućnosti smo da zadovoljimo sve potrebe i udovoljimo zahtevima svih naših pacijenata. Najvažnije od svega, sa nama možete da razgovarate o problemima koji Vas muče, a zajedno ćemo pronaći način da Vas rasteretimo nepotrebne brige. Profesionalno, ljubazno i stručno osoblje već godinama bavi se dijagnostikom iz oblasti ginekologije, perinatologije, ginekološke onkologije i vantelesne oplodnje (IVF).

Mr. sc. med. dr Maša Todorović Veljić

Specijalista ginekologije i akušerstva i subspecijalista fertiliteta i steriliteta. Tokom višegodišnje prakse usavršavala se na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, u Beogradu, Londonu, Zagrebu i Luvenu – Institute for Fertility and Embryology.

Dr Goran Todorović

Jedan od osnivača ordinacije, specijalista je ginekologije i akušerstva. Magistrirao je i doktorirao iz oblasti ultrazvučne dijagnostike kao jedan od prvih ultrasoničara sa prostora bivše SFRJ. Usavršavanje iz oblasti ginekologije i akušerstva stekao je na klinikama u Sarajevu, Zagrebu i Dubrovniku

Dr Ivana Šolajić

Specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva završila je na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine 2015. Posle položenog specijalističkog ispita radila je kao ginekolog u Domu zdravlja u Žablju, Bečeju i Bačkoj Palanci.. Od aprila 2021. stalno je zaposlena kao ginekolog u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata u Novom Sadu. Završila je kurs nacionalne škole patologije grlića materice u Beogradu. Udata je, majka troje dece

Dr Mirjana Županski

Rođena je u Novom Sadu gde je završila Medicinski fakultet, kao i specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV. Ceo radni vek provela je na GAK Novi Sad, gde je dugi niz godina bila šef odseka u porođajnoj sali, a potom na Odeljenju patologije trudnoće. Govori ruski jezik.

Др Миряна Жупански

Родилась в городе Нови Сад, где закончила Медицинский факультет и специялизацию гинекологии и акушерства, в Клинике гинекологии и акушерства Клинического центра Воеводини. Все время работала в Клинике за гин.и акушерство, где долго была одним от начальников Отдела роддома, а потом Отдела патологии беременности. Последных три года на пенсии. Говорит русский язык.